avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri societate cu profil publicitar si turistic
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri societate cu profil publicitar si turistic

Se pot obtine fonduri europene pentru o societate cu profil publicitar si turistic? Daca da pe ce masura trebuie sa aplici si ce conditii sunt?
Cel mai recent răspuns: CREDYRAM CONSULT , Consultant credite si finantari 17:19, 15 Ianuarie 2013
Informati-va despre axa 5 a POR Dezvoltarea durabila si promovarea turismului
5.2 Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurilor specifice pentru valorificarea durabila a resurselor naturale si pentru cresterea calitatii serviciilor turistice
5.3 Promovarea potentialului turistic si crearea infrastructurii necesare in scopul cresterii atractivitatii Romaniei ca destinatie turistica.
[ link extern ]
Nu am inteles daca societatea este infiintata anterior sau doriti sa o infiintati acum. De asemenea nu este precizat exact obiectul de activitate al societatii si cum vedeti dumneavoastra aceasta activitate de publicitate si turism fiind totusi doua domenii fundamental diferite.

@danacj
Pentru exercitiul financiar 2007 - 2013 fondurile Programului Operational Regional sunt aproape epuizate si mai mult decat atat beneficiaza de liste de asteptare substantiale. In aceste conditii sunt sceptic ca vor mai exista apeluri de proiecte noi pe masurile precizate in anul 2013.

[Editat de moderator - reclama pe forum este permisa doar cu acordul adminilor + citarea mesajelor de pe aceeasi pagina incarca inutil pagina + este de dorit sa nu postati mesaje consecutive timp de 30 de minute cat il puteti edita pe primul. Va rog frumos cititi Regulamentul de postare: www.avocatnet.ro/content/tag... ]
Ultima modificare: Marți, 15 Ianuarie 2013
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare pensiune/hotel grandanat grandanat Recent am construit o pensiune in bucovina. Are 22 de camere pe 5 nivele si am reusit s-o semi finisez cu mari sacrificii. Problema e ca acum am ramas fara ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru asociatia de proprietari Adriantot Adriantot Indrumati-ma, va rog, referitor la accesarea fondurilor europene nerambursabile. Am citi cate ceva despre suma maxima de 200.000 euro nerambursabili. De unde ... (vezi toată discuția)
Documentatie fonduri pentru o firma de turism popescu georgeta popescu georgeta Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum sa procedez daca vreau sa obtin ceva fonduri europene pentru a putea continua dezvoltarea unei afaceri de familie ... (vezi toată discuția)