avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general program de contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

program de contabilitate

Buna ziua,

va rog daca puteti sa ma ajutati cu o informatie in privinta programelor de contabilitate. Am un srl cu activitate in croitorie si intermedieri in comertul cu produse diverse. Ce program ar fi mai potrivit d.p.d.v. pret-calitate. Va multumesc anticipat celor care va faceti timp sa imi raspundeti.

Alte discuții în legătură

Nelamurire in legatura cu utilitatea codului caen 4619 PETRA01 PETRA01 Buna seara! Am un SRL care are ca obiect principal de activitate comertul cu ridicata de echipamente electronice dar are si codurile CAEN 4619 (Intermedieri ... (vezi toată discuția)
Caen pentru activitate de intermediere codrutabodea codrutabodea Buna ziua, Desfasor o activitate de intermediere: caut clienti pentru diferite firme, iar pentru aceasta activitate facturez un comision firmelor carora le-am ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru intermediere comert cu electrice Eugenia04 Eugenia04 Buna seara, Doresc sa infiintez un SRL pe care urmeaza sa desfasor activitatate de intermediere comert cu electrice si electronice, mai exact: in baza unor ... (vezi toată discuția)