Am terminat masterul in iulie 2012 am toate examenele luate, dar examenul final -dizertatia, nu l=am dat inca, din iulie m-am angajat part time 4 ore si din decembrie inca 4 ore la alta firma, In aceste conditii as putea primi somaj? si cum se calculeaza? cam cat as lua somaj? Multumesc
1. Ca absolvent nu veti putea beneficia de indemnizatie de somaj.
2. In calitate de salariat veti putea beneficia de indemnizatie de somaj daca:
- va inceteaza contractul individual de munca (CIM) din motive neimputabile dvs.;
- in cele 24 de luni premergatoare inregistrarii la Agentia de Somaj aveti 12 luni stagiu de cotizare la somaj.
3. Pe perioada in care aveti numai un CIM cu 4 ore pe zi atunci 2 luni lucrate cu 4 ore pe zi = 1 luna stagiu de cotizare la somaj.
Somaj
dorana
Pot beneficia de somaj daca sunt anul 1 master la buget?Am aproape 5 ani lucrati incontinu pana acuma si 28 de ani. (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj
aniko85
Buna ziua!
Va rog sa-mi ajuta cineva cu un raspuns! Sunt in urmatoarea situatie:
Sunt angajata din 7iunie 2010 pana la 30iunie 2012 cu timp partial (4 ore pe ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj
ani355
Buna ziua,
Un student care urmează cursuri de zi la facultate, la buget, are un contract individual de muncă cu program de 4 ore / zi, poate primi ... (vezi toată discuția)