avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere

cat este perioada legala in care prim procurorul trebuie sa iti raspunda la o plangere impotriva procurorului referitor la ordonanta emisa cu care nu ai fost de acord ?
Cel mai recent răspuns: lorand95 , utilizator 14:11, 8 Ianuarie 2013
Termenul este de 20 zile.
20 de zile, iar dacă totuşi nu vă răspunde în acest termen , de la expirarea celor 20 de zile de când ar fi trebuit să vă răspundă , aveţi tot 20 de zile pentru a formula plângere la instanţă.
am depus plangerea in 03.12.2012 si inca nu am primit raspuns
indreptati-va cu plangere la Judecatorie
Luati in considerare perioada depunerii plangerii impotriva actelor/masurilor dispuse de procuror, zilele libere legale si daca nu primiti raspuns in termen de 20 de zile lucratoare aveti dreptul sa staruiti in cerere si sa formulati plangere in instanta de judecata

Alte discuții în legătură

Renuntare la u.p. Tarzan2012 Tarzan2012 Procurorul de caz, in temeiul art. 318 alin. 12 NCP a sesizat judecatorul de camera preliminara pentru confirmarea solutiei de renuntare la urmărirea ... (vezi toată discuția)
Solicitare lamurire termen procedura. plangere impotriva rezolutiei procurorului. giv giv Buna ziua! Doresc sa ma consult cu dumneavoastra in urmatoarea problema. O persoana este anchetata penal. Procurorul ii comunica rezolutia sa pe data de ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva rezolutiei - petent, cale de urmat lonley-wolf lonley-wolf Am primit o rezolutie de NUP iar in comunicare mi se spune ca daca sunt nemultumit de solutie pot formula plangere impotriva acesteia conform art. 278 alin 3 ... (vezi toată discuția)