avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... model de contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

model de contract

Va rugam sa ne indrumati cu privire la o colaborare intre firma noastra (un SRL) fara activitate,momentan. sotul lucreaza la o firma din RO,detasat in Germania. Angajatorul neamt doreste sa colaboreze cu el pe firma noastra si vrea un contract de consultanta de specialitate. dorim sa stim cat mai multe despre ce ar trebui,din punct de vedere legal, sa facem ca sa fim in regula.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:44, 8 Ianuarie 2013
Puteti sa ne dati mai multe detalii ..... un contract presupune mai multe clauze ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speța drept fiscal internațional Exen Exen Se da următoarea speță: Un SRL înființat in Ro, cu un singur angajat trimite pe acesta intr-o tara scandinavă sa muncească. România are acord ... (vezi toată discuția)
Sc care detaseaza angajați mihaela672003 mihaela672003 As dori sa știu ce condiții trebuie respectate de o Societate care detaseaza angajații in străinătate si nu are producție in România, ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl.........e posibil? cami78 cami78 Buna ziua , Eu si sotul meu locuim in Germania , dar avem si in Romania casa unde venim cand putem de des.Sotul meu lucreaza in Germania in IT .Intrebarea ... (vezi toată discuția)