Buna ziua! Am nevioe de ajutor specializat din partea dvs.Sunt angajata a unei institutii publice de cultura.In momentul de fata sunt in concediu de crestere copil pe timp de un an.Ar trebui sa ma intorc la locul de munca inainte cu cateva zile de data 28 martie 2013,pt a beneficia de cei 500ron pana la 2 ani.Intrebarea mea este daca pot beneficia in anul 2013 (poate chiar in continuarea celui de crestere copil) de concediu de odihna , avand in vedere ca institutia la care lucrez are concediu de stagiune din iulie pana in septembrie ,iar eu nu am beneficiat de acest concediu in 2012(fiind in concediu crestere copil). Si cu ce poate afecta acest concediu indemnizatia de 500 ron pana la 2 ani.Mentionez ca in 2012 am lucrat pana la 1 aprilie,cu o luna inainte de nastere.Va multumesc anticipat!
Va multumesc mult pt promptitudinea raspunsului.O singura intrebare mai am si anume cate zile de co aferente celor trei luni lucrate am de luat? Mi-e teama ca cei de la resurse umane nu vor fi tocmai prietenosi in aceasta privinta si trebuie sa fiu informata de cineva avizat.Multumesc
Numarul exact de zile nu vi le putem spune decat daca ne spuneti care este durata CO prevazuta in c..m. ...
De exemplu :
- daca in c.i.m. aveti stipulata o durata a CO de 21 de zile , pentru 3 luni lucrate aveti dreptul la 21 : 12 x 3 = 5 zile lucratoare de CO
- daca in c.i.m. aveti stipulata o durata a CO de 20 de zile , pentru 3 luni lucrate aveti dreptul la 20 : 12 x 3 = 5 zile lucratoare de CO
Concediu de odihna
bmarcela
Buna ziua,
As dori sa imi spuneti daca se poate care ar fi numarul de zile de CO de care ar trebui sa beneficiez daca am lucrat de pe data de 23 octombrie ... (vezi toată discuția)