avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Facturare UE sau alte tari
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Facturare UE sau alte tari

Buna ziua,
SRL, neplatitor de TVA poate emite facturi pentru cetateni (persoane fizice) din alte tari decat Romania sau trebuie sa fie inscrisa in registrul intracomunitar?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kapy , utilizator 17:37, 8 Ianuarie 2013
In ROI nu se inscriu persoanele impozabile si persoanele juridice neimpozabile care nu sunt inregistrate in scopuri de TVA.

www.avocatnet.ro/content/for...
Am inteles ca nu trebuie sa ma inscriu in ROI, dar pot emite factura si chitanta pentru persoanele fizice din strainatate sau nu?
Ultima modificare: Marți, 8 Ianuarie 2013
Kapy, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere in registrul operatorilor intracomunitari roxana_c_09 roxana_c_09 Buna ziua, Sunt traducator PFA neplatitor de TVA si pentru a colabora cu diverse birouri din UE mi s-a cerut un nr de TVA. Din cate am inteles, pentru a ... (vezi toată discuția)
Facturare cu sau fara tva? inregistrare roi? gistra gistra 1) Am o firma platitoare de TVA si prestez servicii IT la o firma neplatitoare de TVA din UK. In acest caz facturez cu TVA 0, TVA 24% sau fara TVA? 2) Am un ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea in registrul operatorilor intracomunitari - pfa-ul trebuie declarat obligatoriu ca platitor de tva ? LaurentiuPopaBrasov LaurentiuPopaBrasov In urma incheierii unui contract de colaborare cu un partener extern ( prestare servicii ), este necesara inscrierea PFA-ului in Registrul Operatorilor ... (vezi toată discuția)