avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general reabilitare cazier fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

reabilitare cazier fiscal

Buna ziua

Cand pot cere reabilitare judecatoreasca si care este procedurain cazul in care am cazier fiscal datorita inactivitatii firmei?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: lorexx , utilizator 17:00, 8 Ianuarie 2013
Verificati mai intai daca aveti un cazier fiscal. Inactivitatea firmei nu conduce la un asemenea cazier . Creantele se sting prin plata sau prin prescriptie.
din pacate, am cazier ca reprezentant legal al persoanei juridice declarata inactiva fiscal in 2010. Societate inactiva, nedepuse bilanturi la timp, urmata in 2011 de dizolvare, fara datorii la bugetul de stat. Intrebarea mea este daca pot cere pe cale judecatoreasca realibilarea cazierului fiscal, si daca da, in cat timp si in ce conditii. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inactivitatea firmei Rodica Ciolca Rodica Ciolca Ce se intampla cu o societate comerciala care a fost declarata inactiva? Multumesc ! (vezi toată discuția)
Nedepunere declaratii societate suspendata peridot peridot Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in ce priveste situatia de mai jos. Am o societate infiintata in aug 2006 pe care nu am desfasurat nici un fel de ... (vezi toată discuția)
Cesiune firma andrei0123 andrei0123 Buna ziua, vreau sa scap de o firma cu datorii la stat, in valoare de 5500 ron pt. bilanturi nedepuse si impozit forfetar, precizez ca firma este declarata ... (vezi toată discuția)