mam angajat pe 02 octombrie 2012 la o firma din judetul Gorj,care avea contract semnat cu CEO(Complexul Energetic Oltenia) si lucram la una din minele care au mai ramas in jud Gorj.Cand mam angajat mi s-a facut un contract pana pe 31 decembrie 2013. totul bine si frumos pana pe 21 decembrie 2012 cand am lucrat ultimul post. Pe 07 ianuarie 2013 cand sa incepem munca ca orice muncitor ,ni sa spus ca nu mai lucram ca au venit alti oameni de la alta mina care s-a inchis,acei muncitori fiind angajati ai complexului.asa ca ni sa facut fisa de lichidare si nea trimis acasa As vrea sa stiu si eu ce este de facut intr-un asemenea caz ????? Tin sa precizez ca in contract scrie ca in cazul concedieri trebuie sa ne dea in 20 de zile un preaviz,ceia ce nu ni sa dat .as vrea sa dau in judecata firma !!!pot avea sanse de castig ???
Sa inteleg ca nu sunteti singurul in aceasta situatie ? Indiferent ca sunteti doar dvs in aceasta situatie sau mai multi colegi, societatea a procedat nelegal.Ati primit o instiintare scrisa in acest sens ?Fiti mai explicit pentru a putea sa va indrumam corect.
nu am primit nici o decizie de concediere.Pe 07 ianuarie cand am fost la munca ni sa facut o nota de lichidare,pe aceasta nu scrie nimic la motivul intocmirii notei de lichidare si data este trecuta pe 03.01.2013 !!??
Desfiintare post
mickeyy
Buna ziua,
Am o speta in sensul ca firma la care lucrez doreste sa desfiinteze postul in care sunt angajat pe motive economice. Sunt director de filiala ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca
Victor-Dan
am o problma ..postul meu s-a restructurat ; pe acelasi post ( as.manager ) sunt cam 12 persoana insa eu am fost aleasa sa plec .este legal ca in momentul in ... (vezi toată discuția)