avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Situatie Anuala - Pierderi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Situatie Anuala - Pierderi

Buna Ziua detin un PFA de un an si cateva zile. Problema este ca la sfarsit de an cand am adunat din Registru, platile si incasarile nu am iesit cu profit ci chiar pe pierdere. In acest caz eu ce trebuie sa fac acuma ? Este vreo problema ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 08:14, 10 Ianuarie 2013
Nu-i nici o problema, dar va sfatuiesc sa consultati un contabil .
Parerea mea este sa va calculati venitul net anual, in primul rand. Exista cheltuieli deductibile, cheltuieli deductibile limitat si cheltuieli care nu se deduc.

[ link extern ]
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul net in cazul intreprinderii individuale mihaela71 mihaela71 Am gresit titlul subiectului.Am vrut sa spun venitul net pt care se aplica cota de impozit. Cum se calculeaza venitul net pt anul incheiat in cazul unui II cu ... (vezi toată discuția)
Contabilitata pfa REDUNINANCE REDUNINANCE Buna ziua! Am citeva intrebari legate de contabilitatea pentru PFA. 1. Contributiile (sanatate, pensie), impozitele sint deductibile? 2. Contractul de ... (vezi toată discuția)
Declartii pfa analici analici Buna ziua la un cabinet notarial (PFA) ce declaratii trebuie sa depun pana pe 25 mai? Am inteles ca declartia 200 dar nu stiu sa o completez (am citit dar nu ... (vezi toată discuția)