avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... bursa sociala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

bursa sociala

Buna seara , as vrea sa stiu daca copilul meu de 11 ani mai beneficiaza de bursa sociala in sem 2 ,deoarece a ramas corigent la o materie ,mentionez ca nu are absente si media la purtare este 10
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Angela71 , utilizator 20:42, 8 Ianuarie 2013
Cu parere de rau, copilul nu va mai beneficia de bursa sociala.
Una din conditiile de acordare a tuturor categoriilor de burse este promovabilitatea 100% si o alta este aceea ca elevul sa aiba media 10 la purtare.

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Burse sociale in caz de corigenta sem.i alb_gabi alb_gabi Vă rog să-mi spuneți referitor la revizuirea burselor sociale conf.Ordinului Ordinului 5576/2011 cu modificari Art. 12. - (1) Bursele de ajutor social se ... (vezi toată discuția)
Daca am ramas corigenta pe an, mai pot primi bursa sociala... Pleasee Pleasee Daca am ramas corigenta pe an la o materie si am luat corigenta, o sa mai iau bursa sociala in anul respectiv, ce urmeaza? +Si daca media la purtare e noua ... (vezi toată discuția)
invĂȚĂmÂnt-bursa socială ( venituri mici ) sem.2. FeliciaFlorica FeliciaFlorica Bună ziua. Un elev , clasa a 5-a, sem.2, an școlar 2021/2022, poate beneficia de bursă socială ( venituri mici) dacă a fost corigent la 2 materii în sem ... (vezi toată discuția)