avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... neschimbare numelui dupa divort
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

neschimbare numelui dupa divort

divortata de 4 ani nefiind in tara (strainatate) a facut o impuernicire cu numele pe care il avea din timpul casatoriei se considera infractiune?si faptul ca cu acea inputernicire sa scos un duplicat dupa certificatul de nastere(al copilului care se afla in incredintarea tatalui) si sa mentionat ca sa pierdut(la stare civila) cand acel certificat il avea tutorul copilului e infractiune?
aceasta sa prezentat si a dat declaratie,sa predat acel certificat.
la ce se poate astepta? ce i se poate intampla?
Nu este infracţiune, cred că important este faptul că CNP-ul este al persoanei care a dat împuternicirea. Trebuie să-şi schimbe actul de identitate neapărat .În orice caz, va plăti o amendă pentru această întârziere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere cnp in strainatate ruxyradu ruxyradu Buna ziua, cum poate recupera o persoana cu cetatenie romana si americana CNP-ul daca nu mai are pasaportul sau cartea de identitate romaneasca si locuieste ... (vezi toată discuția)
Schimbare certificat de nastere carmenchi carmenchi cum pot obtine certificatul de nastere a unei persoane aflata in strainatate. de ce documente am nevoie. vechiul certificat fiind pierdut. (vezi toată discuția)
Plecare in strainatate. alexno3 alexno3 Buna ziua, am si eu o problema. Am 17 ani si peste 3 saptamani urmeaza sa merg in Germania.Chestia e ca o sa fiu nevoit sa merg cu avionul singur, deoarece ... (vezi toată discuția)