avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumpãrare casã în strãinãtate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumpãrare casã în strãinãtate

Bună ziua!

Pot eu, ca cetățean român cu domiciliu în România, să cumpăr teren pentru a-mi face o casă (sau să cumpăr casă la cheie) în străinătate? Spre exemplu, în Austria sau Irlanda.
Știu că depinde de legislația țării respective, dar mi-ar fi de folos dacă e cineva care cunoaște sau a mai încercat :D
Cel mai recent răspuns: adrian12 , utilizator 13:03, 27 Septembrie 2019
Da, puteti cu siguranta sa va cumparati casa atat in Austria cat si in Irlanda numai sa aveti bani.
Mulțumesc! :D Deocamdată sunt la partea cu căutările
trebuie platit un impozit si in romania ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat timp se poate circula in romania cu masina cu numere valabile din ue? alpyne alpyne cat timp se poate circula in Romania cu o masina inmatriculata Franta,Italia,Anglia deci cu numere valabile,neradiata,de la data intrarii in tara pe o parte si ... (vezi toată discuția)
Statutul de cetatean roman cu domiciliul in strainatate ContSters29260 ContSters29260 Pentru ca nu stiu unde sa pun intrebarea asta, o pun aici: cum ma descurc in Romania cu statutul de cetatean roman cu domiciliul in strainatate? Ma pot ... (vezi toată discuția)
Divort in strainatate CataRaul CataRaul Buna ziua!Sunt casatorita de 11 luni in Austria(precizez ca sotul meu e cetatean austriac si casatoria s-a oficiat in Austria),acum vrem sa divortam.Pot face ... (vezi toată discuția)