avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Onorariu avocat intr-o cauza de frauda informatica
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Onorariu avocat intr-o cauza de frauda informatica

Care ar fi onorariul unui avocat , in Cluj Napoca, pentru rezolvarea unui caz de frauda informatica ( prejudiciu mic , sub 200 lei ) .
Momentan am primit doar o citatie acasa , dar e foarte probabil sa urmeze si un proces.
Cel mai recent răspuns: dia22 , utilizator 17:34, 4 Februarie 2013
Daca aveti calitatea de inculpat vi se va pune avocat din oficiu daca nu aveti posibilitati financiare.
La fel si in faza urmaririi penale in calitate de invinuit.
Onorariul unui avocat se stabileste de comun acord.
2 tipi se vor duce la perchezitia info si vor spune ca persoana care m-a rugat sa postez aici le-a facut magariile in calculator . tipul e din ploiesti si se va duce cu un avocat de acolo pana in cluj ( unde e citat ) . are nevoie de un avocat din cluj cu care sa se mai consulte in domeniul din care face parte fapta... eventual chiar sa il reprezinte ( depinde de ce onorariu este vorba totusi ).. Sunt interesant de exemple de tarife concrete. , ori macar intervale unde se poate incadra suma .
Nu o sa va spuna nimeni suma. Avocatul poate fi de oriunde nu numai din Cluj
eu sunt cel cu problema .daca vin cu un avocat de aici va trebuii sa platesc in plus pentru transportul lui si toate cele .. din cauza asta ma intereseaza ce am postat mai sus .
Va recomand sa consultati lista cu avocati definitivi din baroul Cluj. Puteti solicita oferte de reprezentare de la mai multi si in functie de onorariul propus veti decide in consecinta. La primul termen de judecata aveti posibilitatea sa solicitati un nou termen pentru angajare aparator ceea ce va mai ofera putin timp pentru a gasi avocatul potrivit.
[ link extern ]
L.C.

Alte discuții în legătură

Procedura perchezitie informatica catalin4542 catalin4542 Salut, acesta este prima postare in cadrul forumului. Voi incerca sa fiu cat mai scurt si mai concis in ceea ce privește \\"problema\\" mea. Acum ... (vezi toată discuția)
Perchezitie nemotivata mihaif82 mihaif82 buna ziua, sunt din Sf.Gheorghe, CV, si in data de 20 august \'09 la domiciliul meu a fost facuta o perchezitie de catre 4 ofiteri DIICOT. la plecare acestia ... (vezi toată discuția)
Percheziție diicot, lăsat fără bunuri ? Mandark Mandark Bună ziua, dați-mi voie să vă prezint un scurt scenariu, urmat de nelămuririle mele vis a vis de acesta. În urmă cu ceva timp, mi-a fost ordonat de ... (vezi toată discuția)