avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... credit de nevoi personale si faliment
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

credit de nevoi personale si faliment

buna seara , asi dori sa stiu in cazul care sunt in imposibilitatea de a achita un credit de nevoi personale dar nu detin bunuri pe numele meu, decat un magazin care este aproape de faliment este posibil a intra sub incidenta legii penale din cauza ca nu imi pot achita datoria la banca? pe numele meu mai am decat un autoturism.
va multumesc
Avand in vedere ca aveti in proprietate un autoturism, in functie de valoarea acestuia, banca va poate executa silit pentru respectivul bun.
Daca nu exista venituri din care banca sa se poata indestula atunci veti fi urmarit pana in momentul in care vor exista venituri sau bunuri care sa poata fi executate silit.
Cel mai indicat in cazul dvs. este sa discutati cu banca, sa prezentati situatia si in baza noilor venituri, sa se intocmeasca un plan scadentar de achitare, cu rate mult mai mici, pentru ca altfel penalizarile vor creste constant si astfel veti avea o suma mult mai mare de achitat cand vor exista venituri.
Pe de alta parte, daca nu luati legatura cu banca, veti ajunge cu siguranta pe "mainile" unei companii de recuperare de creante si atunci veti fi "hartuit" permanent cu telefoane pentru a achita creditul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract banca... ContSters124416 ContSters124416 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema.Am din 2007 un credit de nevoi personale,fara giranti,doar in baza adeverintei de salar.Din ianuarie ... (vezi toată discuția)
Am o datorie la banca ceciliac ceciliac am la o banca o datorie de 5000 euro luati cand inca mai aveam un loc de munca. Cand am ramas fara serviciu, am facut o restructurare, apoi a doua...dar din ... (vezi toată discuția)
Pot fi urmarite si bunurile care nu au fost ipotecate? tripa tripa buna ,revin din nou de fiecare data cand imi reamintesc de ceva.Eu am luat de la banca un credit si am garantat la banca cu apartamentul parintilor mei,deci ... (vezi toată discuția)