avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Am uitat sa inregistrez o factura in registrul jurnal ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Am uitat sa inregistrez o factura in registrul jurnal de incasari si plati

Buna seara.Ce se intampla sau ce pot face daca nu am inregistrat o factura (la plati)in registrul jurnal de incasari si plati.Am continuat sa trec "Z" in ficare zi si am mai inregistrat cateva facturi la plati de atunci.Eu vreau sa o inregistrez.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: mircea_duma , utilizator 21:08, 6 Februarie 2013
Puteti sa o inregistrati acum .
si nu este nici o problema daca nu respect ordinea cronologica?
Nu este aceasta o problema.Chitanta sau bonul fiscal,cu care se achita factura,sa fie in anul de raportare.
Va multumesc
Am un PFA administrator imobile din noiembrie 2012, si doresc sa imi decontez 1/3 din factura de gaz de la apartamentul cu 3 camere, pentru o camera pe care o folosesc ca sediul social al PFA. Factura de gaz este pe luna Decembrie 2012, dar am achitat-o in ianuarie 2013. Cum sa procedez o inregistrez pe 2012 sau 2013. Trec in registru jurnal factura sau chitanta cu care am platit toata factura. Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Februarie 2013
mircea_duma, utilizator

Alte discuții în legătură

Inregistrari rjip si jurnale cumpatarari/vanzari acatanas acatanas Buna ziua, am cateva intrebari , nu inteleg foarte bine cum sa procedez. Sunt PFA neplatitor de TVA, sistem real, prestari servicii . In medie emit 2-3 ... (vezi toată discuția)
Folosire cont banca pfa-traducator sonia1978 sonia1978 Buna ziua, Sunt PFA traducator si as dori sa-mi deschid un cont bancar pentru a da posibilitatea clientilor persoane juridice sa achite facturile direct in ... (vezi toată discuția)
Completare rjip Silvasanu Silvasanu Buna ziua, As mai avea o intrebare:cum fac trecerea de la un an la altul in inscrisele din RJIP? De exemplu luna decembrie am incheiat-o cu X la incasari si Y ... (vezi toată discuția)