avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Cat dureaza procesul la CEDO?
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Cat dureaza procesul la CEDO?

Buna seara, cererea mea a fost declarata admisibila, CEDO a trimis un set de intrebari guvernului, raspunsul acestuia mi-a fost comunicat si ulterior am combatut opinia acestuia. Raspunsul meu a fost trimis guvernului care a trimis inca un punct de vedere care la randul sau mi-a fost comunicat si am trimis din nou opinia mea. Din luna Noiembrie 2012 nu am mai primit nici un raspuns, cat poate sa mai dureze pana la o Hotarare?
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 01:49, 10 Ianuarie 2013
Stimat forumist,

Strict din experiență, neexistând nici o regulă în acest sens, ar trebui să vă așteptați cam la un an - mai mult sau mai puțin - până la pronunțarea unei hotărâri de către CEDO, de la ultima corespondență cu CEDO.

O hotărâre CEDO devine definitivă la trei luni după pronunțare, conform Art. 44 al Convenției.

Cu stimă.
Ultima modificare: Joi, 10 Ianuarie 2013
andreigrigoriu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen cedo kisso kisso Daca ultima hotarare interna a fost luata pe data de 28 iunie 2012, sa inteleg ca pot depune plangere catre CEDO la posta: 1. Pana pe data de 27 decembrie ... (vezi toată discuția)
Dosar respins la cedo - alte posibilitati? sorinflorentin2106 sorinflorentin2106 Buna seara, O intrebare am. Daca dosarul este respins la CEDO ce cai de recurs mai exista. Sau ce instante internationale se mai pot contacta. Multumesc ... (vezi toată discuția)
Raspuns cedo ContSters257745 ContSters257745 Buna ziua, Am adresat o plangere la CEDO, prin Posta Romana. Estimez ca a ajuns la Curte la sfarsitul lui sep 2014. Stie cineva daca se trimite raspuns ... (vezi toată discuția)