avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... SOMAJ INTRE JUDETE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

SOMAJ INTRE JUDETE

BUNA ! Daca sant angajat la o firma din judetul Cluj si am domiciliul in judetul Alba ,si firma di Cluj urmeaza sa ma disponibilizeze conform art 61 lit c din codul M unde v-a solicita sprijinul Agentiei Teritoriale de Ocupare a FORTEI DE MUNCA ?CONFORM Art 64 AL 2 COD M la ce agentie cj sau ab ?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Ianuarie 2013
filipf16, utilizator
Cel mai recent răspuns: filipf16 , utilizator 13:14, 10 Ianuarie 2013
actele ptr dosar catre AJOFM se depune in Cluj ca ati avut locul de munca in Cluj,iar imediat dupa ce dosarul e in ordine,cereti celor de la AJOFM Cluj sa va faca transferul dosarului in Alba,si veti lua indemnizatia de somaj in Alba.
Domnule valeriu DUM. CE PARERE AVETI UNDE TREBUIE SA CEARA SPRIJIN FIRMA LA CARE LUCREZ DACA MA DISPONIBILIZEAZA CONF.ART 64 COD MUNCII LA AGENTIA ALBA SAU CLUJ

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri somaj alex14061971 alex14061971 Am fost disponibilizat(art. 65 din codul muncii)cu incetarea activitatii in 29.01.2010. Firma la care am lucrat (din 10.08.2007)a efectuat contributiile la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj - refuzata alexandra_cristea alexandra_cristea Buna ziua. Am fost trimisa in somaj incepand cu data de 1 iulie. am depus dosarul de somaj la sfarsitul lunii iulie in alba iulia. a fost totul bine,desi ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare salariat inapt medical Radu Aura Radu Aura Rog sprijin pt rezolvarea urmatoarei spete: Avem un salariat care a fost in CM timp de 1 an.La revenirea din CM medicul de medicina muncii l-a declarat inapt. ... (vezi toată discuția)