avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie lucrand part-time?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie lucrand part-time?

Buna seara! Lucrez la o firma de Call-Center de aproximativ 2 ani. Lucrez cu acte in regula,numai ca in contractul meu de angajare sunt la 2 ore pe zi,eu lucrand de fapt 8 ore pe zi. As vrea sa stiu daca raman insarcinata beneficiez de indemnizatie lucrand cu 2 ore pe zi in acte?:) Astept un raspuns.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:17, 10 Ianuarie 2013
Pentru acordarea indemnizaţiei de creştere a copilului singura modalitate de a beneficia de indemnizaţie pentru creşterea copilului este realizarea de venituri supuse impozitului pe venit in ultimul an anterior datei nasterii copilului timp de 12 luni, aşa cum sunt ele prevăzute la art. 3 din OUG nr. 111/2010, sau aflarea în una dintre perioadele asimilate prevăzute la art. 2 alin. (5) şi (6) din OUG nr. 111/2010.

Asadar, acordarea indemnizatiei pentru CCC nu este conditionata de durata timpului de munca - norma intreaga sau timp partial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara... in noiembrie voi naște si vroiam sa știu cum ... diana23ingrid diana23ingrid Buna seara... In noiembrie voi naște si vroiam sa știu cum mi se va calcula indemnizatia. Anul trecut cu pandemia am fost in somaj tehnic(din martie pana in ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie daca am lucrat part time ( 1h/ zi)? IleanaCM IleanaCM Buna ziua! Lucrez part time, cu contract de 1h / zi de cateva luni iar de curând am aflat ca sunt însărcinată. Pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
O angajata cu timp partial de 3 ore/zi va beneficia de indemnizatie ccc? diamantcs diamantcs Buna ziua. Am o angajata cu timp partial de 3 ore/zi care este insarcinata. Va putea beneficia de indemnizatie de crestere a copilului si care va fi valoarea ... (vezi toată discuția)