Buna ziua,
V-as ruga mult sa-mi spuna cineva daca este termen de prescriptie pentru un sechestru pus in situatia in care cauza pentru care a fost pus s-a finalizat .
Sechestru a fost pus in 2003 ,scoasa de sub urmarire penala in 2007 si sechestru a ramas pus si exista si in prezent.M-AM ADRESAT INSTANTEI CU UN PROCES CIVIL SI SANT AMANATA DE LA O LUNA LA ALTA.
Va multumesc,
Sechestrul va ramane instituit pana va fi ridicat la cererea celui care l-a instituit, in baza unei dispozitii in acest sens sau prezentand o hotarare judecatoreasca.
Odata cu scoatererea de sub urmarire penala, ar fi trebui ridicat si sechestrul asigurator.
multumesc mult,
problema este ca nu s-a ridicat sechestru si pe mine ma poarta acum prin instanta asteptand acum un raspuns clar de la partea vatamata daca zic bine pentru ca la scoaterea de sub urmarire s-a mentinut sechestru intrucat am inteles ca in 30 zile se putea face plangere ceea ce nu s-a intamplat.Dar nu inteleg de ce se mai cere acum opinia partii respective trecand nu 30 de zile ci ani de atunci timp in care nu s-a reclamat nimic. Respectivii venind cu o intampinare de doi lei in care nu au dat nici un raspuns clar.