avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod CAEN studio repetitii / inregistrari
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod CAEN studio repetitii / inregistrari

Buna ziua!

O cunostinta a inchiriat un spatiu pe care l-a amenajat in sala de repetitie pentru trupe muzicale. De asemenea poate fi folosita si ca studio de inregistrari
Initial era numai pentru el, iar acum, pentru ca mai are si solicitari ar vrea sa fie totul legal si sa faca o firma.
Ce coduri CAEN trebuie sa aleaga.
Eu am cautat si am gasit:
5920, 7490 si toata clasa 90.
Ce ar mai trebui ales?

Multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 09:28, 11 Ianuarie 2013
Daca doriti sa inchiriati(sau sa subinchiriati) numai codul care se ocupa cu Inchirierea si subinchirierea spatiilor proprii sau inchiriate, parca asa suna, ca nu am codul CAEN la indemana.
Indiferent la ce este folosit spatiul de altii, din punctul d-voastra de vedere numai acea operatiune conteaza. Ca atare va trebui sa aveti in obiectul de activitate acel cod, ca sa puteti incasa si banii pe chirii.
Nu cred ca este subinchiriere. Nu este ceva contractual.
Se pune la dispozitie sala, impreuna cu toata dotarea, pentru un anumit numar de ore intr-o zi.
De asemenea va lua casa de marcat si va da bon fiscal celor care vin sa repete.
Cum sa nu fie inchiriere sau subinchiriere? Daca vreti sa dati si bon fiscal, pe ce-l dati, ce operatiune faceti d-voastra pentru ceilalti care va folosesc sala? Ca ei canta, repeta, inregistreaza, dar operatiunea prin care le luati d-voastra banii cum s-ar chema dupa opinia d-voastra?
si daca le intregistreaza proprietarul cum este?
Scuzati-ma, dar nu v-am inteles intrebarea....

Alte discuții în legătură

Punere la dispozitie spatiu creatza_70 creatza_70 Buna ziua! In baza unui contract de inchiriere detin in folosinta un spatiu, avand destinatia \"sali repetitie\" Pe acestea le-am renovat, amenajat, dotat ... (vezi toată discuția)
Ce autorizatii sunt necesare pt infiintarea unui hub cristi4b cristi4b Buna, doresc sa deschid un Hub, pt it.isti, artisti, etc. Spatiul va fi mai mult pt job, socializare, creare relatii inter umane, etc. Intrebarea este ce SRL ... (vezi toată discuția)
Cod caen inchiriere apartament pe airbnb/booking pedro26 pedro26 Salutare, As dori sa-mi deschid o firma pentru a inchiria un apartament prin AirBNB / Booking. As dori sa ofer posibilitatea facturarii pentru oamenii de ... (vezi toată discuția)