avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... punere la dispozitie spatiu
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

punere la dispozitie spatiu

Buna ziua!

In baza unui contract de inchiriere detin in folosinta un spatiu, avand destinatia "sali repetitie"
Pe acestea le-am renovat, amenajat, dotat cu diverse echimapente si compartimentat.
Daca doresc ca unul din compartimente sa il dau spre folosinta, exclusiv, unei singure trupe, pot face un contract in care sa ii pun la dispozitie, pe o perioada determinata, o suprafata din spatiul inchiriat impreuna cu dotarile aferente(inclusiv partea din utilitati) fara a fi numit "subinchiriere"?
Consider ca aceasta nu este o pura subinchiriere, in plata lunara intrand si utilitati, folosinta echipamentelor si, de ce nu?, administrarea spatiului.
As avea nevoie, daca se poate, o formulare juridica a serviciilor prestate pentru trupa, pe langa folosirea spatiului, pentru a o trece in contract

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: creatza_70 , utilizator 19:42, 1 Mai 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen studio repetitii / inregistrari creatza_70 creatza_70 Buna ziua! O cunostinta a inchiriat un spatiu pe care l-a amenajat in sala de repetitie pentru trupe muzicale. De asemenea poate fi folosita si ca studio de ... (vezi toată discuția)
Contractul de subinchiriere Ramona24 Ramona24 As avea doau intrebari in legatura cu un contract de subinchiriere spatiu: 1.partile cum sa le denumesc:locator si locatar? 2.daca in obiectul ... (vezi toată discuția)
Stomatologie adi_todo adi_todo Buna, prolema mea este urmatoarea: detin un cabinet de stomatologie si doresc sa inchiriez o tura. Dar nu stiu cum! Care este solutia legala cea mai buna ... (vezi toată discuția)