avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod CAEN studio repetitii / inregistrari
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod CAEN studio repetitii / inregistrari

Buna ziua!

O cunostinta a inchiriat un spatiu pe care l-a amenajat in sala de repetitie pentru trupe muzicale. De asemenea poate fi folosita si ca studio de inregistrari
Initial era numai pentru el, iar acum, pentru ca mai are si solicitari ar vrea sa fie totul legal si sa faca o firma.
Ce coduri CAEN trebuie sa aleaga.
Eu am cautat si am gasit:
5920, 7490 si toata clasa 90.
Ce ar mai trebui ales?

Multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 09:28, 11 Ianuarie 2013
Cei care vin la sala isi fac singuri inregistrarile.
Cunostinta mea le face. De aceea ma gandeam si la 5920
Inteleg ca sunt 2 tipuri de activitati, unul de pus sala la dispozitie pentru repetitii(asta este clar inchirierea spatiului) si cealalta de pus aparatura pe care o poseda sala fie la dispozitie, sa se descurce singuri cu inregistrarile, fie le face cunostinta d-voastra inregistrarile.

Eu personal ma chinui sa inteleg pt. ca uitati-va ce mi-ati explicat aici:

"Cei care vin la sala isi fac singuri inregistrarile.
Cunostinta mea le face."

Pai ori si le fac singuri, ori inregistrarile sunt facute de catre cunostinta d-voastra...

Asa este. Nu m-am exprimat eu bine. Ttrebuia sa scriu "nu isi fac ..."
Deci avem, intr-adevar doua activitati: se pune la dispozitie sala (impreuna cu toate dotarile: instrumente, boxe, etc.) pentru repetitie si cea de inregistrare, pe care le face cunostinta mea.
Multumesc
Mergeti pe codul din inchirieri si pe 5920.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere la dispozitie spatiu creatza_70 creatza_70 Buna ziua! In baza unui contract de inchiriere detin in folosinta un spatiu, avand destinatia \"sali repetitie\" Pe acestea le-am renovat, amenajat, dotat ... (vezi toată discuția)
Ce autorizatii sunt necesare pt infiintarea unui hub cristi4b cristi4b Buna, doresc sa deschid un Hub, pt it.isti, artisti, etc. Spatiul va fi mai mult pt job, socializare, creare relatii inter umane, etc. Intrebarea este ce SRL ... (vezi toată discuția)
Cod caen inchiriere apartament pe airbnb/booking pedro26 pedro26 Salutare, As dori sa-mi deschid o firma pentru a inchiria un apartament prin AirBNB / Booking. As dori sa ofer posibilitatea facturarii pentru oamenii de ... (vezi toată discuția)