avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SEDIU FIRMA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SEDIU FIRMA

BUNA ZIUA AM SI EU O INTREBARE LA 31 DEC A EXPIRAT CONTRACTUL PENTRU SEDIU SOCIAL CARE SUNT RISCURILE ? AMENDA ?
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 23:01, 3 Martie 2009
dizolvarea societatii. si la sesizarea oficiului registrului comertului.
Intr-adevar, sanctiunea este dizolvarea societatii dar numai dupa ce Registrul Comertului se sezizeaza. De obicei dureaza de la 6 luni pina la 1 an ca registrul sa se sesizeze.

Alberto Kurtyan
buna ziua!

tot in legatura cu sediul social as avea o intrebare, Ce si cat se poata deduce fiscal de pe un sediu daca se si locuieste acolo? va multumesc
Depinde de tipul de contract pe cvre il aveti si de clauzele cu privire la suportarea cheltuielilor.De regula se aplica un procent care este direct proportional cu suprafata ocupata de societate.
Nu se aplica amenda si puteti face o prelungire de contract de comodat si ulterior, dar sa continue de la data expirarii. Am patit asa ceva si abia cand mi-au trimis citatie de dizolvare mi-am dat seama, apr.1 an.

Alte discuții în legătură

Pfa adimag77 adimag77 ce cheltuieli se pot pune pe PFA? (vezi toată discuția)
Pfa cu sediul la domiciliu grandanat grandanat Vreau sa-mi infiintez un PFA cu sediul profesional la adresa de domiciliu insa nu sunt eu proprietar pe imobilul in cauza ci parintii mei. In acest caz ce ... (vezi toată discuția)
Registru de incasari si cheltuieli ContSters60237 ContSters60237 Am o intreprindere individuala.In calitate de administrator imi achit cartea de munca la casa de pensii iar asigurarea de sanatate la casa de asigurari de ... (vezi toată discuția)