avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inmatriculare autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inmatriculare autoturism

Buna ziua,

Am achizionat un autoturism din Italia dupa care pentru a nu plati taxa de poluare am apelat la un avocat care a deschis un proces in care solicita serviciului de inmatriculari sa accepte inmatricularea masinii fara achitarea taxei de poluare motivand faptul ca aceasta taxa nu este legala.
Mentionez ca cererea depusa in instanta este pe numele altcuiva deoarece persoana in cauza locuieste in jud.Tulcea unde nu dureaza mai mult de 2 luni un proces.Cererea a fost acceptata si acum ar trebui sa inmatriculez masina dar vreau sa stiu daca am cum sa inmatriculez pe numele meu facand un contract de V-C cu persoana pe numele caruia s-a facut actiunea in instanta.Contractul de V-C poate fi facut acum sau trebuie intai sa inmatriculez masina pe numele persoanei care a facut cererea si dupa aceea sa o radieze si abia dupa sa fac contractul de V-C . Ideea este ca nu as vrea sa platesc de 2 ori rar-ul . Sper ca ma puteti ajuta cu aceasta informatie.

Multumesc !

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare kro14 kro14 cum pot sa imi inmatriculez si eu masina fara sa platesc acea taxa de poluare?tin sa mentionez k masina este inca in circulatie,in germania,pe numele ... (vezi toată discuția)
Masina inmatriculata in spania simonasobis simonasobis Buna tuturor. Am si eu niste nelamuriri cu privire la inmatricularea unei masini. Speta este urmatoarea : masina este inmatriculata in Spania. As dori sa o ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina sympa sympa Buna ziua! Mi-am adus masina personala din Spania in Romania si-acum as vrea sa o inmatriculez in Romania tot pe numele meu.Este un Volkswagen Passat din ... (vezi toată discuția)