avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Scutire plata cheltuieli de judecata...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Scutire plata cheltuieli de judecata...

Buna ziua
Am primit o amenda penala si in urma procesului am fost obligat si la plata cheltuielilor de judecata in valoare de 800 lei + 220 lei la recurs. Exista posibilitatea scutirii de aceste cheltuieli ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:36, 10 Ianuarie 2013
Nu exista posibilitate de scutire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se platesc cheltuielile de judecata daca ultima instanta a decis ca raman in grija statului? Imihai123 Imihai123 Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: In 2011 Tribunalul Bucuresti a decis ca in urma unui proces in care am fost inculpat,sa primesc 6 luni de inchisoare ... (vezi toată discuția)
Hatisul actelor din procesele civile alinamariananistor alinamariananistor Buna ziua,am o rugaminte la dumneavoastra,sotul meu acum o luna a mancat bataie de la 2 indivizi beti la un bar,l-au bagat in spital cu hematom cranian si ... (vezi toată discuția)
Ajutor public judiciar Sparda777 Sparda777 O intrebare am daca beneficiez de ajutor public judiciar in cazul in care pierd procesul, sunt bun de plata??? Adica trebuie sa restitui ceva inapoi! (vezi toată discuția)