avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... recuperare taxe restante
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

recuperare taxe restante

Buna ziua!Sunt mai noua in sistemul de invatamant si ma confrunt cu urmatoarea problema:Lucrez la o gradinita cu program prelungit,cand am preluat contabilitatea am gasit in evidenta contabila persoane care nu si-au achitat ="taxa camin" in termen,copiii au plecat din gradinita sunt scolari ,dar cu taxa ramasa in debit,am cerut ajutorul educatoarelor in recuperarea taxelor,dar mi-au spus ca nu mai stiu de copii respectivi nimic ,ca nu au cum sa ia legatura cu parintii respectivi.Alti copii care au plecat au sume achitate in plus si nu s-au mai prezentat pentru recuperarea lor.Administratora gradinitei imi spune sa le compensez (fosta contabila asa facea -zice ea).Va rog sa ma ajutati in rezolvarea acestei probleme,cum este legal sa procedez,daca ma puteti ajuta cu o procedura pentru incasare "taxe camin".Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Contract cu clauze abuzive? dansastro dansastro Buna ziua, Pentru juristii activi in forum am rugamintea sa citeasca modelul de contract de mai jos si sa exprime un punct de vedere avizat privind ... (vezi toată discuția)
Timp pentru mers la toaleta Crinacora09 Crinacora09 Aș vrea să știu dacă există vreo bază legală prin care să se reglementeze pauze pentru mers la toaletă? Programul unei educatoare la grădiniță ... (vezi toată discuția)
Problema gradinita bogdanri bogdanri Buna ziua, doresc sa cunosc anumite aspecte (daca o gradinita se afla in legalitate sau nu): date initiale: -Fiica mea este inscrisa la o gradinita din ... (vezi toată discuția)