avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de colaborare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de colaborare

Buna ziua
Eu sunt angajata cu contract de munca de 8 ore si mai vreau sa lucrez in alta parte si mi-au propus un contract de colaborare inca 8 ore e posibil asa ceva eu stiam de 4 ore ca se mai poate , va rog sa ma lamuriti si pe mine chiar daca am contract cu norma intreaga mai pot semna contract de colaborare si pe cate ore este posibil?

Alte discuții în legătură

Farma ratis ratis Daca sunt angajat cu contract de munca pe 8 ore,pot sa inchei contract de colaborare (pfa) pe inca 8 ore?Mai funcioneaza procedura cu jumatate de norma,sau nu ... (vezi toată discuția)
Reducerea timpului de lucru, trecerea de la norma intreaga la part time MosuCorcodel MosuCorcodel Buna seara! Sunt angajat cu CIM pe perioada nedeterminata, cu norma intreaga, de 40 ore pe saptamana. Datorita pandemiei lucrez de acasa, pe baza deciziei de ... (vezi toată discuția)
Ore de munca legale daciandax daciandax Cate ore am voie sa lucrez pe zi ? Eu lucrez la o firma cu 8 ore (norma intreaga)... Din decembrie vreau sa mai iau jumatate de norma la aceeasi firma (4 ore) ... (vezi toată discuția)