avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit Site
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit Site

Salut. Ma macina cateva intrebari.

Am cateva websiteuri hostate in sua si fac bani frumusei din ele.

Banii sunt trimisi din state sub forma de cecuri in valuta pe persoana fizica si prin western union tot pe persoana fizica.

Trebuie sa platesc impozite pe ce am castigat pana acum?

Cum e cu dubla impunere?

De curand timp am deschis un srl in ideea de a trece acesti bani prin firma. Cum e mai bine?

Contabilul meu se uita ca vitelul la poarta noua cand incerc sa ii explic...

Sfaturile sunt bine venite.

Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 18:45, 9 Februarie 2009
Si din acesti 16% pot sa imi deduc cheltuielile?

Daca ma fac Persoana Fizica Autorizata este mai avantajos?
Da, cheltuielile nu se deduc din 16%.Se calculeaza 16% din diferenta intre ch si venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locul prestarii serviciilor alina240 alina240 Conform art. 133 ( daca bine retin) din Codul Fiscal, locul prestarii serviciilor se considera a fi locul unde prestatorul isi are sediul dar exista foarte ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite pentru o factura din cipru DANIEL_CODRU DANIEL_CODRU Problema este urmatoarea: firma X din Romania incheie un contract de consultanta cu firma Y din Cipru. Intrebarea este cum va factura firma din Cipru cu TVA ... (vezi toată discuția)
Firma de soft ... tva intracomunitar ?? radutopala radutopala Buna ziua, Sunt pe cale de a infiinta o firma de software. Problema a aparut la alegerea intre platitor de TVA sau nu, ptr ca firma va emite catre o tara UE ... (vezi toată discuția)