Buna ziua, ma confrunt cu o problema foarte delicata. Eu si sotia mea nu mai suntem un cuplu de mai bine de 2 ani, nu mai avem relatii intime, eu nu o mai iubesc si ne certam nonstop. Perioada coincide cu inceperea unei relatii din partea mea cu o alta femeie, pe care o iubesc si cu care as vrea sa fiu impreuna. Cu sotia mea sunt casatorit de 12 ani si relatia noastra a fost pentru mine foarte frustranta, ea fiind o persoana foarte egoista, care nu i-a pasat de mine niciodata. Tot comportamentul ei m-a inrait si m-a frustrat si nu mai pot sa traiesc alaturi de sotia mea, si in plus am gasit in iubita mea persoana pe care am cautat-o toata viata. Am muncit toata viata pentru familie si nu m-am gandit la mine deloc, dar nu mai pot trai asa. Sper si eu la un strop de fericire. Pe toata durata casatoriei eu am intretinut casa, copii si pe ea iar salariul ei il depunea in banca in conturi ascunse de existenta carora nu stiu nici azi. In schimb primesc tot timpul reprosuri ca nu ii dau bani desi ii aloc lunar peste 30 milioane pentru copii si intretinerea casei, dar este frustrata ca nu i-am mai facut card suplimentar pe contul meu de salariu, intrucat imi cheltuia toti banii.
Am cu sotia mea 2 copii minori, de 7 si 10 ani. Acum un an am deschis cu ea discutia despre divort, incercand sa ajungem la un acord, de dragul copiilor la care tin foarte mult, insa este o femeie egoista si rea si mi-a spus ca asta va fi razbunarea ei, sa nu imi acorde divortul, ca am inselat-o si ca o sa o barfeasca lumea. In plus acum 2 ani ea s-a imbolnavit de o boala cu transmitere sexuala pe care spune ca a luat-o de la o toaleta, dar eu stiu ca m-a inselat (stiu si persoana). Nu pot dovedi insa.
Stiu ca exista solutia sa divortam fara acord, cu scandal, martori si inscrisuri insa acest lucru le va face foarte rau copiilor, insa se pare ca numai eu ma gandesc la acest lucru si nu pot face asta. Dar totusi imim doresc sa ies din relatia cu sotia mea, imi face mult rau atat mie cat si copiilor, ne certam tot timpul si nu gasim nici o cale de intelegere.
Ce pot sa fac ca acest proces sa nu fie atat de traumatizant pentru copii si totusi sa ma pot desparti de ea? Sunt disperat, nu stiu in ce directie sa o apuc.
Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Radu
Cel mai recent răspuns:
radu_radu , utilizator
22:35, 8 Februarie 2009