Adydum a scris:
Nu impotrivindu-te divortului vei salva casnicia. Ori daca spui ca nici tu nu esti fericit cu ea nu cred ca vei putea sa o convingi sa renunte dovedindu-i ca veti fi fericiti impreuna.
Cat despre faptul ca nu are motive stai linistit, orice aberatie care iese pe gura unei femei este instant si crezuta...
@"adydum"
Cu tot respectul,este bine ca "experientele"proprii sa fie obiect al mesajelor" personale" intre useri,iar acordarea unor sfaturi de catre o persoana nepregatita pentru a face acest lucru,mi se pare lipsita de sens..
Nicio problema nu este aidoma cu celalalta,cum niciun om nu este asemanator altuia si nici dvs. nu puteti fi depozitarul"adevarului absolut",mai ales avand in vedere ultima afirmatie jignitoare facuta despre femei
Ca si d-na avocat Petre si eu cred ca pot exista mai multe cai de impacare care depind de capacitatea de intelegere a fiecaruia dintre dvs. si de arta concesiilor reciproce.
In primul rand,daca se poate,copilul merita si are nevoie de ambii parinti.
Pe de alta parte,motivele invocate de dvs.,nu pot fi motive care sa duca la admiterea unei actiuni de divort.