As avea si eu nevoie de niste sfaturi, idei, comentarii in urma urmatoarelor mele relatari:
Am cunoscut o domnisoara exact acum 4 ani.
Dupa o perioada scurta de timp am propus, si ea a fost de acord sa locuim impreuna la parintii mei, acolo unde eu locuiam de o viata.
Dupa doi ani aproximativ am aflat ca vom fi parinti, si am hotarat sa ne casatorim pentru ca aveam si o anumita varsta (30 respectiv 28) si pentru ca viitorul copil sa se nasca deja intr-o familie.
Copilul are acum un an si jumatate, iar sotia de aproximativ o luna si-a dat seama ca nu e fericita alaturi de mine, si a plecat impreuna cu copilul din oras.
Eu, chiar daca nu sunt totalmente fericit alaturi de ea, interesandu-ma de consecintele acestui proces numit divort, si pe motivul ca imi iubesc copilul mai mult ca orice pe aceasta lume, nu sunt de acord cu aceasta despartire.
Intrebare: Care sunt sansele desfacerii casatoriei in cazul in care ar solicita divortul?
Motive cum ca sunt pretentios la mancare, ca nu o scot suficient la plimbare, sau ca nu imi doresc sa fac afaceri pentru a spori veniturile in familie nu stiu exact daca se incadreaza la nepotrivire de caracter (sau orice diferenta precum ca ea are culoare preferata rosu iar eu albastru duce la motive de divort)
Multumesc anticipat pentru orice opinie!
Cu stima!
@r.gabi
Acelasi post mult mai succint: nu impotrivindu-te divortului o recastigi ci incercand sa gasiti o cale de a fi fericiti impreuna alaturi de copil. Nu e sfat nici de avocat, nici de mediator, e o parere pur si simplu
Vreau un sfat
thea12
Sotul meu a intentat divort urmand ca peste 3 zile sa avem infatisarea.
Afacut o precizare de actiune de divort cu copil minor prin care solicita instantei de ... (vezi toată discuția)