avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... delegarea sau detasarea functionarului public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

delegarea sau detasarea functionarului public

Am si eu o intrebare. Ce se intampla daca in timpul delegarii sau detasarii intervine boala si trebuie sa-mi i-au concediu medical ? Mentionez, pun astfel problema intrucat sunt deja "trimis" sa lucrez in alta intitutie de 2 zile si nu am primit decat un ordin de deplasare.
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 22:29, 16 Ianuarie 2013
Buna ziua,
In cazul unui concediu medical raporturile de serviciu se suspenda, trebuie anuntat platitorul (institutia care deleaga) si prezentat certificatul de concediu medical pana la data de 5 a lunii urmatoare celei in care a fost acordat concediu.
In cazul concediului medical care are o durata de peste 30 de zile se suspenda raportul de serviciu ...
ati fost delegat, sau detasat? sau trimis in misiune speciala in guatemala? oricum...chestia cu "trimisul de 2 ani la alta institutie" mi se pare atat de stupida, mai ales ca n-ati pomenit de vreun act administrativ de modificare a raportului de serviciu, incat refuz ca cred ca abia acum ati descoperit statutul functionarilor publici...sau poate, nici acum? :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegarea functionar public frasin frasin Am urmatoarea situatie. Am fost delegata sa lucrez la institutia careia institutia mea ii este subordonata. Am doua probleme .Nu am primit decat o simpla ... (vezi toată discuția)
Acordare diurna adinaadina adinaadina Puteti sa-mi spuneti, va rog, da ca se acorda diurna in cazul unei delegatii in cazul in care ai cazarea si masa asigurata? transportul sa facut cu ... (vezi toată discuția)
Ca muncitor angajatorul mă poate obliga să mă trimită în ... Magie1 Magie1 Ca muncitor angajatorul mă poate obliga să mă trimită în deplasare cu delegație. Ce conditii trebuie sa respecte ce formalității să facă fisa ... (vezi toată discuția)