avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mama mea ma poate da afara din casa?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mama mea ma poate da afara din casa?

locuiesc impreuna cu mama mea vaduva.ea este proprietara apartamentului in care locuim,intrucat si eu si sora mea am renuntat in favoarea ei dupa decesul tatalui nostru.ma poate da afara din apartament?multumesc
Cel mai recent răspuns: deian , utilizator 20:06, 21 August 2009
din pacate ..da.

av. Ileana Schwarz
Da, mama dumneavoastra este proprietara imobilului.
multumesc frumos! ajuta cu ceva precizarea ca sufera de o afectiune psihica? multumesc
da...depinde ce anume si....daca aceasta afectiune ii afecteaza discernamantul...ca se schimba..complet datele problemei...ne puneti cumva la incercare?

av. Ileana Schwarz
nu va pun la incercare! am omis sa spun de la bun inceput ca mama mea este diagnosticata cu tulburare de personalitate! nu stiu daca in termeni medicali acest lucru ii afecteaza discernamantul. daca da, ce as putea face? multumesc.

Alte discuții în legătură

Curator bolnav psihic pompiliairina pompiliairina As dori sa aflu cine poate deveni curator pentru bolnavii cu afectiuni psihice care sunt internati intr-un spital de boli psihice,cine numeste acest curator si ... (vezi toată discuția)
Curatela sau punere sub interdictie ? miilan miilan Buna ziua, Am urmatoarea situatie: Mama are 83 de ani si detine in proprietate: o garsoniera; 3/4 din apartamentul in care locuieste(1/4 sunt eu ... (vezi toată discuția)
Punere sub interdictie manuela kosza manuela kosza va rog ajutati-ma, ce este punere sub interdictie? in ce consta? Mama bolnava de alzhaimer cu certif. de grad de handicap grav, cod 5, pt. a obtine ... (vezi toată discuția)