avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit cladire
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit cladire

am o cladire,casa particulara in constructie, de 90 m2 amprenta la sol are doar parter undeva la la 75 m2 suprafata utila, aveti idee cam cat voi plati impozit dupa cladire, precizez ca la vara speram sa ne mutam in ea.
Va multumesc anticipat pt eventualele raspunsuri.
Ultima modificare: Vineri, 11 Ianuarie 2013
todotdo, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 19:17, 11 Ianuarie 2013
Depinde de zona unde este amplasata casa, precum si de materialul folosit la constructie (beton, caramida, etc).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce suprafata se ia in considerare la decizia de impunere ptr ... daleona daleona Ce suprafata se ia in considerare la decizia de impunere ptr plata impozitului pe cladiri, suprafata utila sau suprafata utila totala (+balcoane)? Multumesc (vezi toată discuția)
Constructie casa din lemn sau panouri de lemn Rica Sava Rica Sava Buna ziua,vreau sa ma interesez despre o viitoare locuinta. Am de gand sa construiesc o casa din lemn sau din panouri,pe o suprafata de beton deja ... (vezi toată discuția)
Conducta de gaz si pompa de caldura MrRy05 MrRy05 Buna ziua. Nu demult am intrat in posesia unui teren sub care trece o conducta de gaz. In planul urbanistic solicitat de mine este mentionat ca distanta minima ... (vezi toată discuția)