avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie casa din lemn sau Panouri de lemn
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie casa din lemn sau Panouri de lemn

Buna ziua,vreau sa ma interesez despre o viitoare locuinta.
Am de gand sa construiesc o casa din lemn sau din panouri,pe o suprafata de beton deja existenta,este o placa de beton deja turnata.
Amprenta la sol v a fi in jurul de 100 m2 si v a fi cu deja existentul subsol,parterul si mansarda,adica podul care v a fi locuibil.
V a fi ceva de genul Cabana de munte.
Ce pareri aveti,ce mi trebuie?

Alte discuții în legătură

Cabana din bca poate fi construita in extravilan? ContSters219701 ContSters219701 Buna. Nu prea sunt in tema cu legislatia si as vrea sa construiesc in extravilan. Se poate construi pe proiect de cabana , din bca sau doar din lemn? Ce alte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua va rog sa imi spuneti ce inseamna copta parte din acoperis? ... EduardDavid EduardDavid Buna ziua va rog sa imi spuneti ce inseamna cota parte din acoperis? Mentionez ca am cumparat un apartament la mansarda unui bloc nou construit si nu este ... (vezi toată discuția)
Constructie pe teren extravilan/ introducere teren in intravilan calinmarius calinmarius Buna seara, detin 500 mp de teren extravilan in Craiova, la limita intravilanului, despartit de soseaua de centura. Doresc sa construiesc acolo o casa de ... (vezi toată discuția)