avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua va rog sa imi spuneti ce inseamna copta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua va rog sa imi spuneti ce inseamna copta parte din acoperis? ...

Buna ziua va rog sa imi spuneti ce inseamna cota parte din acoperis? Mentionez ca am cumparat un apartament la mansarda unui bloc nou construit si nu este turnata placa de beton deasupra apartamentului insa in acte exista cota parte din acoperis la tori vecinii. Exista posibilitatea ca acestia sa poata face ceva in podul imobilului gen boxe de depozitare? Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 7 Mai 2021
EduardDavid, utilizator
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 11:09, 13 Mai 2021
Înseamnă că acel acoperis este bunul comun al tuturor, iar fiecare proprietar de apartament deține o cotă parte ideală și abstracta, care nu poate fi identificată fizic, în concret
Avantajul este ca în cazul în care se strica acoperișul și va ploua în casa reparația o suporta toți locatarii nu doar dumneavoastră.Nu exista placa de beton la mansarda pentru ca este de fapt un pod locuibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pod bloc ContSters225393 ContSters225393 Auna ziua! Locuiesc intr-un bloc cu p+5+m,podul nu este prins in autorizatia de constructie si nici in intabulare,adica podul din acte nu i revine ... (vezi toată discuția)
Reparatie acoperis, fara asociatie si fara acces la spatiul mansardei Mihai RMS Mihai RMS Buna ziua, am tot citit despre reparatia acoperisului ca fiind parte comunca, dar mai am cateva nelamuriri si as dori daca se poate sa le clarific. Nu este ... (vezi toată discuția)
Pod la mansarda Bogdan_Escu Bogdan_Escu Buna ziua, Am cumparat recent un apartament situat la mansarda unui bloc, (p+6+m) dintr-un cartier rezidential nou. Deasupra palierului de mansarde (14 la ... (vezi toată discuția)