avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis de conducere suspendat in italia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis de conducere suspendat in italia

Buna ziua,as dori sa aflu daca se poate da pierdut permisul de conducere romanesc suspendat in Italia.E deja expirata perioada de suspendare,dar banuiesc ca mi-ar fi mult mai usor sa il recuperez la noi in tara,pentru ca aici trebuie sa ma duc sa fac analize si sa trec de o anumita comisie pentru a imi reda carnetul
Cel mai recent răspuns: costeliulian , utilizator 23:23, 14 Ianuarie 2013
declararea falsa a pierderii documentului reprezinta infractiune.
daca permisul a fost suspendat in alta tara, dupa trecerea perioadei de suspendare acesta se trimite autoritatilor emitente in conditiile in care nu il ridicati de la cei care l-au suspendat. daca il veti declara pierdut iar permisul ajunge in RO exista posibilitatea deschiderii unui dosar penal.
daca a trecut perioada de suspendare de ce nu il ridicati?
In cazul in care a fost trimis autoritatilor emitente,eu cum pot sa aflu?Mentionez ca sunt rezident in italia si nu cred ca il trimit in romania!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere suspendat in italia emilromania emilromania Am si eu o foarte mare rugaminte si anume: In 2009 fiind rezident in Italia am ramas fara permis (suspendat) pentru o perioada de 1 an (motivul a fost doua ... (vezi toată discuția)
Permis conducere expirat, retinut in italia Ariana1314 Ariana1314 Buna, Sunt rezident in Italia de 3 ani. Mi-a fost retinut (in Italia) permisul de conducere romanesc pentru ca era expirat de o luna. (nu stiam nici eu). La ... (vezi toată discuția)
Apel pierdut contravenientu contravenientu Buna ziua, Am avut un proces cu Politia, am pierdut fondul, am pierdut apelul. Ieri am primit acasa hotararea. Acum, in 15 zile, trebuie sa ma duc sa predau ... (vezi toată discuția)