avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire bani banca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire bani banca

Buna ziua,
Doresc sa aflu daca pot beneficia de suma de bani dintr-un cont bancar, dupa tatal meu care a decedat, in situatia in care nu stiu care este suma si nu am avut imputernicire de retragere a banilor, cat timp el a fost in viata. Mentionez ca sunt singurul mostenitor.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: nicochris35 , utilizator 08:58, 12 Ianuarie 2013
In baza certificatului de mostenitor, va prezentati la banca si solicitati informatii despre existenta contului si apoi, dupa ce banca va constata ca dvs. mosteniti banii, veti putea sa efectuati orice doriti cu soldul contului tatalui dvs.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicit pe cont. sume sustrase din cont dupa decesul titularului alexandrurobert alexandrurobert Buna ziua, cum pot rezolva urmatoarea problema: Tatal meu a decedat, iar dupa moartea lui, fratele meu a retras sume de bani din contul bancar al tatului ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , dupa decesul tatalui as dori sa am un extras de compt ... Alexito Alexito Buna ziua , dupa decesul tatalui as dori sa am un extras de compt de la banca unde are contul ...nu am act de mostenitor ..nici un alt act ... (vezi toată discuția)
Verificare conturi bancare domnfane domnfane exista posibilitatea sa verific conturile bancare ale parintilor decedati ?Conturile sunt pe zero dar am suspiciuni in ultimile retrageri. (vezi toată discuția)