avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nulitate absoluta ctr. arenda/repunere in situatia ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nulitate absoluta ctr. arenda/repunere in situatia anterioara

bunaziua!va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. am pierdut un proces la instanta de fond unde s-a constatat nulitatea absoluta a unui ctr. de arenda pe o supraf de 150 ha. contractul si-a produs efectul eu i-am platit arenda cf. clauzelor contractuale. instanta a dispus din oficiu repunerea partilor in situatia anterioara nu a cerut nimeni asa ceva terenul este cultivat cu grau ce ar presupune asta mi-ar putea recolta cultura?
va multumesc pt un eventual raspuns

Alte discuții în legătură

nulitate absoluta ctr. arenda/repunere in situatia anterioara badila steluta badila steluta bunaziua! in urma unui proces solutionat cu nulitate absoluta a unui ctr. de arenda s-a dispus din oficiu repunerea in situatia anterioara desi aceasta si-a ... (vezi toată discuția)
Depunere certificat de grefa/litigiu privind platile apia badila steluta badila steluta bunaziua!am un proces pe rol in care se contesta veridicitatea unui ctr. de arenda/adica propietarul nu mai recunoaste incheierea ctr. de arenda .acestia au ... (vezi toată discuția)
fonduri apia badila steluta badila steluta bunaziua! am un ctr. de arenda cu un proprietar ce detine 150 ha acesta doreste anularea ctr. dar intre timp a depus si cerere de plata pt suprafata ... (vezi toată discuția)