avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... depunere certificat de grefa/litigiu privind platile ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

depunere certificat de grefa/litigiu privind platile apia

bunaziua!am un proces pe rol in care se contesta veridicitatea unui ctr. de arenda/adica propietarul nu mai recunoaste incheierea ctr. de arenda .acestia au depus si ei cerere de plata pe suprafata, binenteles pe culturile infiintate de mine in baza acelui contract care mi-a fost trimis prin posta .apia in baza ord. 125/2006 a suspendat autorizarea cererii pina la finele procesului in cazul in care acesta a pus pe altcineva sa semneze ctr. respectiv risc sa nu mai primesc plati pe intreaga suprafata pt. care am depus cerere? este vorba de 300 ha iar respectivul ctr. care face obiectul litigiului cuprinde 150 ha. astept raspunsul d-voastra
Cel mai recent răspuns: badila steluta , utilizator 11:00, 25 Iulie 2012
Contractul de arenda s-a facut "la distanta"?
Nu a fost facut la notariat in prezenta partilor contractante?
Din ce spuneti dvs. asa rezulta.
Trebuie sa demonstrati in instanta reaua credinta a arendasului....
Pana la solutionarea in instanta a litigiului, APIA nu poate face decat sa suspende platile
ambelor parti. E tare grea situatia....

Mult succes
va multumesc pt. raspuns.sa-nteleg ca nu voi mai primi platile nici pe urmatorii 3 ani? ctr. de arenda si-a produs efectul iar acestia si-au primit plata arendei pe anul 2011 cf contractului abia al 2-lea ans-au gindit ei sa ceara in instanta nulitate absoluta
Pentru ce perioada ati incheiat contractul?
Trebuie sa asteptati pronuntarea instantei privind nulitatea,Daca conditiile contractuale au fost respectate,de ce vor anularea contractului?
Va recomand sa apelati la persoane de specialitate.
va multumesc pt. raspuns.au gasit sa-l vinda si in conditiile in care este incheiat pe o perioada de 6 ani trebuie sa respecte clauza de preemtiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

fonduri apia badila steluta badila steluta bunaziua! am un ctr. de arenda cu un proprietar ce detine 150 ha acesta doreste anularea ctr. dar intre timp a depus si cerere de plata pt suprafata ... (vezi toată discuția)
Contract arenda PopaRadu PopaRadu Am arendat o suprafata de teren de 6 ha, iar in contract arendatorul a trecut o clauza prin care solicita pe langa plata arendei si subventia anuala pe ... (vezi toată discuția)
Contract de arendare vichi_90 vichi_90 Buna ziua In anul 2006 am incheiat un contract de arendare cu o S.C. Acest contract a fost onorat doar pt. recolta din 2007 si asta doar cu o treime din ... (vezi toată discuția)