avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Primesc indemnizatie daca n-am 12 luni decat cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Primesc indemnizatie daca n-am 12 luni decat cu perioada de 60 de zile de dupa licenta pana la somaj?

Mentionez ca eram la Frecventa Redusa am luat licenta in februarie 2012 am intrat in somaj incepand cu 30 aprilie 2012 pana pe 30 octombrie,de la 1 noiembrie sunt angajata pe perioada nedeterminata si ar trebuisa nasc pe 10 martie 2013,sau ar mai fi varianta cumularii celor 42 de zile concediu postnatal la cele 12 luni?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:40, 12 Ianuarie 2013
1. In cazul dvs. cele 12 luni eligibile pentru a beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC) sunt aprilie 2012 - martie 2013.

2. - In perioada aprilie - octombrie 2012 ati fost in somaj indemnizat iar incepand cu noiembrie 2012 aveti contract individual de munca.
- Asadar indepliniti conditiile legale pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC.

3. In cele 12 luni intra si perioadele de concediu medical (inclusiv concediul de maternitate = 126 de zile = sarcina si lauzie = pre si postnatal).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil mi_re_la68 mi_re_la68 Buna seara. Va rog sa-mi spuneti in ce conditii poate beneficia de concediu de paternitate o persoana, asociat unic si in acelasi timp angajat cu contract de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pavalsimona pavalsimona Buna ziua! As avea nevoie de un sfat! Sunt insarcinata si conform doctorului, ar trebui sa nasc pe la sfarsitul lunii septembrie. Mentionez ca sunt in al ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil florinacpordos florinacpordos Buna ziua, Sunt insarcinata si trebuie sa Nasc in jurul datei de 8 octombrie 2015. Muncesc cu contract de munca pe perioada determinata de la 1 septembrie ... (vezi toată discuția)