avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bunuri imobile, din categoria unitatilor comerciale ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bunuri imobile, din categoria unitatilor comerciale sau industrial productive, care se preteaza la despagubiri pe legea 290/2003

Extrem de urgent, Va rog jutati-ma! Referitor la bunurile antecesorilor, ramase in urma refugiului din Basarabia, Va rog sa-mi indicati orice link sau document din care rezulta interpretarea aplicarii articolului 1, din Legea 290/2003 (sau a articolului similar din Legea 9/1998) referitor la categoriile de bunuri imobile care fac obiectul dreptului la despagubire, recunocut prin ceasta Lege(Legi). De asemenea, daca aveti date concrete, despre Hotariri de plata ale ANRP-ului, date pentru "bunuri imobile cu destinatii speciale", ca de exemplu: intreprindere productiva (comercila sau industriala); criera de materiale de constructii, exceptate constitutional, la vremea refugiului, din proprietatea Statului Roman(piatra, ghips, etc.). Va multumesc din suflet!

Alte discuții în legătură

Despagubiri conf. legii 290 / 2003 Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Tatalui meu i s-a respins cererea privitoare despagubirilor ramase in Basarabia ca urmare a parasirii fortate de catre bunicii sai a proprietatilor avute, in ... (vezi toată discuția)
Calitatea de deportat legea 290/2003 Artigas Artigas Va salut, Am un litigiu in derulare cu ANRP privind acoradarea de despagubiri pe baza Legii 290/2003.Printre documentele care mi s-au solicitat se numara si ... (vezi toată discuția)
Despăgubire de la anrp_din 2017 vmbarba vmbarba Bună ziua, Aș dori să aflu dacă trebuie să depun declarația 600 până la 31 ianuarie 2018 pentru despăgubirea făcută de ANRP în septembrie 2017, ... (vezi toată discuția)