avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA achizitie auto din UE
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA achizitie auto din UE

Ca si persoana fizica doresc sa cumpar un autoturism din Germania.
Reprezentanta din Germania mi-a comunicat ca platesc la cumparare tva si-l voi recupera in Romania.
Doresc sa stiu daca asta este procedura si daca intradevar finantele dau banii si in cat timp. Multumesc

Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 18:24, 12 Ianuarie 2013
Autoturismul este nou? Sau ce vechime are? Cati km are rulati?

www.avocatnet.ro/content/art...
daca autoturismul este second hand veti plati tva in germania, iar aceste nu poate fi recuperat.
daca este nou, se plateste tva in romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva credite credite Ca si persoana fizica doresc sa cumpar un autoturism din Germania. Reprezentanta din Germania mi-a comunicat ca platesc la cumparare tva si-l voi recupera in ... (vezi toată discuția)
Tva autoturism persoana fizica. amh amh Buna ziua, intentionez sa cumpar o masina dintr-un parc auto din Germania. Am cateva nelamuriri legate de unde trebuie sa platesc TVA fiind persoana fizica. ... (vezi toată discuția)
Achizitionare auto second hand germania,conditiile pentru auto second hand cindeamihai cindeamihai Buna ziua! Intentionez sa achizitionez un automobil din Germania si doresc sa aflu cat mai exact ce insemna auto second hand.Masina este 2011 luna a 6 ... (vezi toată discuția)