avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... avansare in treapta de salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

avansare in treapta de salarizare

Sunt angajata in funtia de expert I principal 3 din august 2007. Pana in ziua de azi nu am avansat nici o treapta de salarizare ramanand la salariul de incadrare.Conform legii dupa cate stiu eu ar fi trebuit dupa trei ani sa trec la o alta treapta de salarizare.
De la personal mi s-a spus ca am fost avansata la functia de expert I principal I din anul 2010 dar am ramas cu acelasi salariu deoarece nu a intrat in vigoare legea salarizarii.Vreau sa stiu daca asa este sau nu. Va rog sa imi dati un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:13, 13 Ianuarie 2013
Potrivit Legii 284/2010 legea cadru privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice incepand cu 01.01.2011 treptele de salarizare nu mai exista. Aceste discordante intre salarii vor disparea cand va intra in vigoare si partea de acordare a salariului corespunzator coeficientului de ierarhizare aferent noii clase de salarizare a legii susmentionate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avansare in treapta de salarizare silviup silviup Buna ziua, Sunt angajat intr-o institutie publica in decembrie 2008 ca functionar public in functia de referent grad profesional superior, treapta 3 de ... (vezi toată discuția)
Incadrare dupa promovare IDANUT IDANUT Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in ... (vezi toată discuția)
Noua lege a salarizarii ANAMARIA11 ANAMARIA11 cum se calculeaza salariile in anul 2012 dupa noua lege a salarizarii (vezi toată discuția)