avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salariul=?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salariul=?

Buna seara!pentru o contributie de ccca 300 ron platit*din mina*(persoana pt care se plateste pt pensie nu e in tara si nici nu are cm aici)care ar fi salariul brut?
Cel mai recent răspuns: carmenn968 , utilizator 22:39, 14 Ianuarie 2013
2850 lei
Pentru persoanele fara contracte de munca si alte surse de venit pentru care sunt obligati sa plateasca contributia la pensie, care vor sa plateasca direct la casa de pensii, procentul este de 31,3% aplicat la venitul ales de dumneavoastra care in decembrie nu putea fi mai mic de 741lei.
Aveti dreptate, stimate coleg. :) Deci venitul ar fi in jurul valorii de 960 lei.
va multumesc.!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cotizatie pensie cameliachivereanu cameliachivereanu Buna ziua! Copilul meu, student la zi, are infiintat P.F.A. si plateste lunar pentru pensie 200 roni; este normal sa plateasca o suma atat de mare? (vezi toată discuția)
Vreau sa inchei contracte de asigurare, care sunt cotele contributiilor sociale? euTU euTU Buna ziua, va rog sa imi spuneti care sunt contributiile lunare pentru CAS si CASS pentru anul in curs si care sunt actele cu care trebuie sa ma prezint la ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza contributiile pentru sanatate si pensie pentru p.f.a. birzaveanu birzaveanu Am accesat masura 141 in domeniul apicultura si am fost nevoit sa ma inregistrez ca p.f.a. Va rog sa-mi spuneti ce obligatii fiscale am, mentionez ca nu sunt ... (vezi toată discuția)