avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită intoarcere executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

intoarcere executare silita

Am o hotarare civila prin care se anuleaza o executare silita si toate actele de executare si se dispune intoarcere executarii silite. In urma executarii, debitorul a transferat o suma de bani in contul executorului care a retinut suma fara a o varsa catre creditor [fara cheltuielile de executare (onorariu & co) ]. Anul trecut ,in martie, am facut notificare scrisa catre executor sa inapoieze suma debitorului, fara raspuns pana in prezent.
Acum creditorul este notificat de debitor sa inapoieze intreaga suma. Poate fi obligat (executat) creditorul sa inapoieze suma daca nu a primit nimic?
Cum se pot scoate banii din conturile executorului?
Cel mai recent răspuns: ContSters275324 , utilizator 09:07, 16 Ianuarie 2013
As aprecia efortul consultantilor de a da un raspuns la intrebarea mea.Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma confrunt cu urmatoarea problema : in urma unei hotarari judecatoresti ... Vinicius20 Vinicius20 Ma confrunt cu urmatoarea problema : In urma unei hotarari judecatoresti ramase definitive, au fost stabilite obligatii de plata ale mele catre un ... (vezi toată discuția)
Executare silita anulata MarianaB072 MarianaB072 Buna ziua Am obtinut anularea unei executari silite si intoarcerea ei. Dosarul era inca pe rolul executorului la data sentintei de anulare. Avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani dupa castigarea contestatiei Tisha89 Tisha89 Doresc sa imi recuperez banii propriti dupa castigarea contestatiei. Mai jos aveti decizia. Imi puteti spune, va rog, ce pasi trebuie urmati mai departe? Cui ... (vezi toată discuția)