avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie

Buna ziua,din data de 08 iulie 2012 s-a pronuntat divortul, in sentinta sa hotarat ca cele doua fete revin in custodia tatalui,in timpul divortului una din fete a implinit varsta de 18 ani,iar cealalta in varsta de 9 ani locuieste la mine din luna martie 2012,fostul sot a parasit tara in luna septembrie cu fica de 18 ani,casa care este pe numele meu si bun comun si la care nu sa facut partajul in momentul de fata a schimbat fostul sot iala de la usa sa nu am eu acces,intrebarea mea este ce pot face in acest caz? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: omama , utilizator 19:19, 13 Ianuarie 2013
cand a bagat divortul in octombrie 2011 eu am fost data afara din locuinta doar cu hainele de pe mine,atunci a schimbat si yala sa nu am eu acces in locuinta si sa nu cumva sa fur ceva,desi el a vandut tot ce a fost de valoare masina...electrocasnice...etc eu am domiciliul la aceea adresa in plus contractul de cumparare vanzare al imobilului e pe numele meu.
Doamna, Politia locala sau comunitara e una, Politia de proximitate e alta. Politistul de proximitate face parte din Ministerul de interne si nu este subordonat Primariei; fiecare cartier isi are propriul agent de politie, care are chiar sarcina de serviciu aplanarea conflictelor de pe raza lui de activitate.
Daca respectivul nu va ajuta, mergeti in audienta la seful sau, la Politia municipala.
Cat fostul nu e in casa, n-o sa se bage niciun politist nici sa schimbe yala, nici sa va asiste. Veti fi sfatuita sa obtineti in instanta o hotarare de reintegrare in spatiu, apoi sa va adresati unui executor care la randul lui va solicita sprijinul politiei.
Asadar, ori o spargeti singura si intrati in casa pt ca chiar daca va depune plangere nu are cine ce sa va faca in final, fie nu intrati si cereti partajul sau reintegrare in spatiu.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns urgent KARINA73 KARINA73 Buna ziua, as dori o lamurire pentru situatia urmatoare: - sot/sotie in divort. Situatie destul de tensionata, proces tagada paternitate castigat de ... (vezi toată discuția)
Schimbare cheie yalã Cristian Marian Cristian Marian Divorț în apel. Prima instanță mi-a încredințat minorul mie. Fosta soție a schimbat yala la ușa apartamentului, proprietate ... (vezi toată discuția)
Fosta soție a schimbat yala și a solicitat atribuirea provizorie a locuinței. Îmi poate interzice accesul invocând ,,dreptul la intimitate"? Cristofir Cristofir Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca am vreo sansa sa mai locuiesc in apartamentul proprietate comuna cu fosta sotie in urmatoarele conditii, tinand cont de ... (vezi toată discuția)