avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cheltuieli spitalizare accident auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cheltuieli spitalizare accident auto

buna ziua,
in septembrie 2012, am fost autorul unui accident rutier, in urma caruia singura persoana ranita am fost eu. nu exista niciun dosar penal, dar acum spitalul de urgenta unde am fost internat 2 zile in urma accidentului m-a chemat in jud. pt cheltuieli de spitalizare. in ac.situatie cine suporta cheltuielile de spitalizare? in lege se mentioneaza ca autorul unui accident rutier suporta cheltuielile de spitalizare in caz de vatamare a altor persoane, nu se specifica nimic de propia vatamare. multumesc
Cel mai recent răspuns: oprealina , utilizator 13:09, 14 Ianuarie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
da. aveam asigurare de sanatate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli spitalizare accident auto oprealina oprealina buna ziua, in septembrie 2012, am fost autorul unui accident rutier, in urma caruia singura persoana ranita am fost eu. nu exista niciun dosar penal, dar acum ... (vezi toată discuția)
Accident atv luoana luoana spitalizarea si ingrijirile medicale in urma unei rasturnari cu atv-ul in padure le suport eu sau casa de asigurari? (vezi toată discuția)
Plata spitalizarii victimelor din accident rutier sandyy sandyy Am avut un accident rutier in decembrie 2008 soldat cu o victima, am reparat masinile implicate pe asigurarea mea RCA si CASCO, fiind considerata vinovata, am ... (vezi toată discuția)