avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Probleme alocatie monoparentala!!!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Probleme alocatie monoparentala!!!

Buna seara!
Am o fetita pe care o cresc singura si am depus dosar pt alocatie complementara,singurul venit de atunci fiind alocatia ei. Intre timp eu mi-am terminat si ultimul an de facultate, beneficiind de pensie de urmas (timp de un an). Nu am mers sa declar acest venit la asist. sociala, pt ca nu depaseam plafonul,incadrandu-ma in cont.
Acum, de la 1 nov. m-am angajat si la sfarsitul anului nu am mai mers sa duc adev de la finante pt a beneficia in continuare de alocatie,angajandu-ma.
Sapt asta a fost acasa o pers din partea dir. de asist. soc. si apoi telefoane cum ca au primit sesizare in urma unor verificari ai curtii de conturi ca am pensie de urmas, in a doua instanta cum ca sunt salariata si tot asa...
Acum trebuie sa le duc adev de salariat cu venitul net si data de la care sunt angajata.
Intrebarea mea ar fi ce pot ei sa-mi faca in acest caz si ce pot face eu?
Oricare ar fi fost venitul meu la un mom dat, ma incadram in plafonul solicitat.

Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Somaj absolventi, pensie de urmas claudia91brig claudia91brig bune seara!am absolvit clasa a 12a,promotia 2009-2010, am sustinut ex de bacalaureat dar nu am luat proba scrisa la matematica.pot sa beneficiez de acest ... (vezi toată discuția)
Avantaj in natura cristinaj cristinaj Buna ziua, O societate plateste pe o perioada de 1 an contravaloare unei chirii pentru o persoana fizica nerezidenta, Persoana fizica nerezidenta Nu este ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas djmarius djmarius Salut, Am si eu o intrebare, ca sa beneficiez in continuare de pensie de urmas, eu fiind la master, si lucrand la o societate unde am salariul brut de 540 ... (vezi toată discuția)